Gå direkt till innehåll
Låten “Hela Sommaren” lanseras i dag den 8 juli på alla digitala plattformar
Låten “Hela Sommaren” lanseras i dag den 8 juli på alla digitala plattformar

Nyhet -

Circle K och PARi gör sommaren ännu roligare med ”Hela Sommaren”

Sommar och sol kräver en riktig monsterhit. Därför släpper Circle K, i samarbete med Warner Music, en specialskriven sommarlåt med det nya pop-undret PARi. Låten ”Hela Sommaren”, som är skriven av Anderz Wrethov, är en tre minuter glädjefylld hyllning till den svenska sommaren.

Circle K hörde av sig till Warner för att få hjälp att skriva den perfekta låten inför lanseringen av sin nya sommardryck K-Freeze. På önskelistan stod en somrig, rolig och TikTok-anpassad låt. Valet föll snabbt på PARi, som består av artisterna Tacfarinas Yamoun och Allone Adote. Tillsammans med låtskrivaren bakom Tusses ”Voices”, Anderz Wrethov, har de nu tagit fram en helt ny och unik sommarhit.

- En riktigt bra sommar kräver sol, bad, glass, kall dryck och givetvis en riktigt, riktigt bra sommarhit. För oss var det självklart att ta oss an utmaningen när vi fick frågan, och vi hoppas att alla fansen kommer att gilla låten lika mycket som vi, säger PARi i en kommentar.

Låten “Hela Sommaren” lanseras i dag den 8 juli på alla digitala plattformar, inklusive TikTok, och det finns även en musikvideo på YouTube som du hittar här.

- PARi och Anderz fattade direkt vad vi ville komma åt. Ren och skär sommarglädje, med glimten i ögat. Något som gör en glad och som gör att man bara måste dansa. Resultatet har blivit över all förväntan, säger Elsa Lidholm, som ansvarar för sociala medier på Circle K i Sverige.

      Circle K insåg också snabbt att låten var för bra för att bara användas i marknadsföringssyfte. Därför lanseras Hela Sommaren som en vanlig låt på alla digitala plattformar, för mer sommarnjutning till alla.

      - Hela Sommaren har potential att bli en riktig sommarhit, så det var en självklarhet att även släppa den brett på streamingplattformar. Vi hoppas och tror att både låten och dansen ska bli populär på TikTok, men det viktigaste är att den sprider sommarglädje till så många som möjligt, säger Erika Söderlund, Communication Manager på Circle K Sverige.

      För mer information, vänligen kontakta:

      Erika Söderlund, Communication Manager, Circle K Sverige
      tel: 073-809 39 04
      erika.soderlund@circlekeurope.com



        Ämnen

        Kontakter

        Erika Söderlund

        Erika Söderlund

        Presskontakt Communication Manager +46 738 09 39 04